Lidt om klubbens historie

”SEXogTYVE” startede i 1992 som en lille herreklub, hvor dart nærmest tilfældigt, blev temaet. I ’93 begyndte vi så småt at spille lidt kampe mod andre klubber, og blev også medlem af DFIF, for at deltage i TAXA-sport arrangementer. TAXA-sport, blev det fordi hovedparten af de daværende medlemmer var ansat i taxa-branchen. I ’95 begyndte det at gå lidt hurtigere for klubben, idet vi fik større lokale (på Landlystvej) og også deltog i flere stævner rundt omkring. Klubben blev så medlem af DDU, og spillede i lokalrækken. På dette tidspunkt var der ca 15 medlemmer. Klubben valgte af forskellige årsager at flytte til Spurvegården 10, hvor vi voksede og blev ganske anerkendte i dartkredse. Vi havde en stor tilgang af nye medlemmer, hvilket jo er glædeligt. Men… -ikke alle nye medlemmer kunne tilpasse sig i ”SEXogTYVE”, så derfor sørger vi for, den dag i dag, at ”kigge” folk lidt ud. I dag er vi så heldige, at have en af landets bedste klublokaler og samtidig landets højeste kontingent. Vi har PT. 7 hold i DDU regi, så ”SEXogTYVE” må siges at være en af de store stærke.

Men ikke alt går jo desværre som planlagt så i starten af foråret 2013 sker der det der ikke må ske vi kommer i en økonomisk krise pga. et  medlem men velvilje og enorm støtte fra andre klubber/personer,sponsorer og leverandører og et rigtigt godt sammenhold af de fantastiske dk 26 medlemmmer nye som gamle så ser det ud til vi går sejrrigt igennem krisen. Nu er der kommet nye boller på suppen og ingen kan  forhåbentlig gøre noget tilsvarende igen så gid vi må bestå i mange mange år og igen tusinde gange mange tak til dem der støttede os og troede på det